SAMEN GROEIEN OP ONZE LOCATIES

Het gaat goed met 2Samen, steeds meer kinderen maken gebruik van onze opvang en onze organisatie groeit. We hebben in 2018 nieuwe locaties kunnen openen en investeerden in de kwaliteit van onze bestaande locaties, tuinen en buitenruimtes.
 

 

Nieuwe locaties

Erica Terpstra opende De Beleving
Erica Terpstra opende ons gloednieuwe kindcentrum De Beleving voor kinderen van 0 t/m 12. In één pand bieden we zowel onderwijs (Het Volle Leven) als kinderopvang (2Ontdekkers) en werken we intensief samen om kinderen de beste ontwikkelingskansen te bieden.

 

Vraag naar nieuwe Montessori-opvang overtreft de verwachting
Aan de rand van het Westduinpark biedt 2Uilen sinds 2018 Montessori-peuteropvang en een Montessori-bso in het gebouw van de ENMS in de Vogelwijk. De vraag naar bso overtreft onze verwachting.

 

Nieuwe locaties voor 2Hoek
2Hoek kreeg mooie nieuwe locaties aan de Anemoonstaat en De Gheijnstraat, naast de reeds bestaande dependance in basisschool De Elout.

 

2Vlinders nieuwe buitenlocatie

2Vlinders realiseerde een extra bso-ruimte midden in park De Horst in Mariahoeve. Daar hebben de kinderen alle ruimte voor heerlijke buitenactiviteiten in een groene omgeving.

1/4
 

Nieuwe buitenruimtes

Waar dat mogelijk is, leggen we prachtige natuurlijke buitenruimtes en natuurtuinen aan. In 2018 waren 2Vleermuizen en 2Zonnetjes aan de beurt. Zij kregen een prachtige nieuwe tuin waar kinderen volop kunnen spelen en ontdekken. De tuinen werden feestelijk geopend.

Interview met Eline van Rijn (2Zonnetjes)

1/6
 

Renovaties en nieuwe inrichting

Bij 2Samen bieden we faciliteiten die voldoen aan alle moderne eisen voor kinderopvang. Ook een goede sfeer is voor ons erg belangrijk. Daarom zorgen we voor nette en frisse panden. 2Zonnebloemen kreeg een volledige inpandige renovatie. 2Wasberen en 2Lepelaars een volledige nieuwe inrichting. Ook het hoofdkantoor werd grondig verbouwd om plaats te bieden aan nieuwe medewerkers.

1/3

Pagina 3 van 6

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2019 Shape vormgeving ism Kinderopvang 2Samen