EVENEMENTEN

 

2Samen werkt graag mee aan activiteiten en evenementen die bijdragen aan het plezier, de ontwikkeling en gezondheid van kinderen. Zo leveren we een zinvolle bijdrage aan hun toekomst én zijn we als organisatie goed zichtbaar.  

EVENEMENTEN

Kinderen van onze buitenschoolse opvang gaven ook in 2019 een optreden op een echt podium, met echt publiek, op een echt festival! Dat maakt het samenwerkingsverband tussen 2Samen en Jazz in de Gracht super bijzonder. 2Samen is trotse initiator van Kidzz2Jazz, het onderdeel van het jazzfestival voor en door kinderen. 

 

De groepen hebben hun optredens voorbereid samen met diverse Haagse muzikanten en muziekscholen. Dat leidde tot maar liefst drie middagen met een interactief kinderprogramma op het leukste jazzfestival van Den Haag.

1/3

EVENEMENTEN

Royal 10

Bij 2Samen hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl. Dat wil zeggen: we focussen op een gezond voedingsbeleid én gezond bewegen. Daarom was 2Samen in 2019 trotse partner van de Royal Ten in Den Haag. Kinderen konden hun energie kwijt bij de ‘Kinderopvang 2Samen Kidsrun’. Medewerkers van 2Samen deden mee aan de 5 en 10km. 

1/3

EVENEMENTEN

Wateringse Veld Run

Ook in het Wateringse Veld waren we volop in beweging! Het Wateringse Veld Loopfestijn is al jaren hét gezellige hardloopevenement in die wijk. Aangezien 2Samen jarig was maakten we het evenement extra feestelijk.

Kinderen konden bij de 2Samen 500m Loop een mooie medaille verdienen. Een aantal medewerkers rende mee en anderen stonden bij de finish te applaudisseren! 

EVENEMENTEN

Nationale voorleesdagen  

De Nationale Voorleesdagen waren ook in 2019 een groot feest voor onze peuters. We ontvingen diverse prominente voorlezers, zoals staatssecretaris Van Ark (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Wethouder Parbhudayal (Zorg, Jeugd, Volksgezondheid – Den Haag). Ook waren onze kinderen weer te gast in het Kinderboekenmuseum, onze vaste partner bij dit leuke evenement.

 

De Nationale Voorleesdagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Kinderopvang 2Samen vindt taalontwikkeling erg belangrijk en besteedt hier in de dagelijkse praktijk dan ook veel aandacht aan.

1/7

EVENEMENTEN

Varend Corso

Het Varend Corso is een groot feest voor kinderen van onze Westlandse locaties. Zij zijn wekenlang bezig geweest met de decoratie van de boot. De kinderen van de bso wilden deze in het thema ‘Wow!’ feestelijk en kleurrijk maken. Helemaal passend bij ons jubileum! De kinderen mochten in tweetallen een dagdeel meevaren.

EVENEMENTEN

Royal Christmas Fair

In de kerstvakantie hebben kinderen op de Royal Christmas Fair, met hulp van onze medewerkers bijna vijfhonderd kaartjes gemaakt en geschreven voor de ouderen van Florence Oostduin. We zijn dankbaar dat we al deze prachtige kaarten en lieve kerstgroetjes mochten uitreiken aan de ouderen deze kerst en zo een klein steentje konden bijdragen bij het tegengaan van de eenzaamheid

1/4

EVENEMENTEN

Sintintocht

Sinds jaar en dag zijn we maatschappelijk partner van de Haagse Sintintocht. Ook in 2019 verzorgden we de opvang van kinderen die in de drukte hun ouders kwijtraakten.

1/2

Meer weten?

Wil u meer lezen over 2Samen en onze activiteiten? Kijk dan op 2samen.nl, 2samenkicks.nl of onze socials.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon

Pagina 6 van 6

© 2020 Shape vormgeving ism Kinderopvang 2Samen