Bijzonder betrokken bij de kinderen

 

In dit bijzondere jaar bleven we samen sterk. We brachten positiviteit en bleven op verschillende manieren betrokken bij de kinderen thuis. In de (nood)opvang zorgden we voor veel veiligheidsmaatregelen en aangepaste activiteiten.

1/2
Waardering_edited.png

BIJ DE KINDEREN

“We missen jullie” 

Alle kinderen hebben van ons een kaartje thuis ontvangen! Ook via reclameborden in de stad lieten we zien dat we aan hen dachten en naar ze uitkeken.
Een positieve, liefdevolle en gewoon even vrolijke boodschap in deze bizarre Coronatijd.  

1/1
Met%20aandacht_edited.png

BIJ DE KINDEREN

Online activiteiten voor kinderen

Natuurlijk misten de kinderen de opvang. Door online activiteiten bleven we zo goed mogelijk in contact. Een voorbeeld is deze drumworkshop van onze collega én docent Nick Silooy. Gewoon met potten, pannen en pakken uit de keuken. Ook deden we kookworkshops, ontdekten de kinderen de natuur in de buurt, lazen we (online) voor en nog veel meer. 

Kicks film.jpg

BIJ DE KINDEREN

2Samen-kamp anders dan anders… uitzwaaien 75 jarig jubileum

Tijdens het 2Samen zomerkamp hebben we ons 75-jarig jubileum ‘uitgezwaaid’. We bedanken iedereen die dit (eind 2019 en 2020) met ons heeft gevierd. 2Samen blijkt ook na 75 jaar nog een veerkrachtige organisatie en bovenal een fijne plek waar kinderen zich thuis voelen. Ook nu het coronavirus specifieke uitdagingen met zich meebrengt.
Op naar de volgende 75!

Dankuwel_edited.png
Samen%20sterk_edited.png

BIJ DE KINDEREN

Modderdag

Lekker samen eropuit gaan in de natuur en lekker vies mogen worden! Dat kon prima in coronatijd. 2Samen werkt samen met Buurtboerderij Nijkamphoeve. De perfecte plek waar we graag komen voor natuuractiviteiten en die we daarom graag blijvend ondersteunen.

BIJ DE KINDEREN

Coronaproof sporten

Ons jaarlijkse voetbaltoernooi was in 2020 anders dan we gewend zijn, maar wat was het een gezellige en sportieve dag! Onze eigen sporters van KICKS en die van Ren4Sport Sportburo gingen op pad om kleinschalige voetbaldagen te organiseren, zoals clinics om de voetbalskills te verbeteren en minitoernooitjes om dit te showen. 

coronaproof sporten
Button KINDEREN.png

Pagina 2 van 6