Bijzonder betrokken bij de wereld

 

Bij 2Samen hebben we niet alleen oog voor de toekomst van kinderen maar zijn we ook bijzonder betrokken bij de wereld waar zij opgroeien. Juist ten tijde van de coronacrisis wordt duidelijk dat we onze levensstijl moeten aanpassen voor een gezondere omgeving voor onze kinderen en achterkleinkinderen.

Waardering_edited.png

BIJ DE WERELD

Duurzaamheidschallenge

2Samen heeft duurzaamheidsambassadeurs. In een challenge bedachten zij nieuwe ideeën om duurzamer te zijn. Het winnende idee: de regenton! Alle locaties die dat willen, krijgen in 2021 een regenton om zuiniger met water om te gaan. Ook maakten we een boekje voor locaties waarin we alle duurzame ideeën hebben gebundeld.

Met%20aandacht_edited.png

BIJ DE WERELD

2Samen schoolvoorbeeld watervriendelijk plein

Samen%20sterk_edited.png

2Samen geeft het goede voorbeeld als het gaat om bijdragen aan schoon en voldoende water. Onze prachtige buitenruimte van 2Ballonnen in Monster was zelfs een voorbeeld in de nieuwe campagne van de Unie Van Waterschappen.

Bij veel locaties van 2Samen spelen kinderen op een watervriendelijk plein. Een educatieve en duurzame buitenruimte, waarmee we een bijdrage leveren om wateroverlast én droogte tegen te gaan!

2Samen is al Waterbaas! Doe je ook mee? Met kleine aanpassingen in en om het huis kun je al veel bereiken!

BIJ DE WERELD

Volledig over op windenergie

Goed nieuws! 2Samen ging in 2020 (in onze eigen panden) volledig over op windenergie. Ook compenseren we er de CO2-uitstoot van ons gasgebruik. 

Dankuwel_edited.png

BIJ DE WERELD

Schone stranden met Trashure  Hunt

Samen met Trashure Hunt zetten wij ons in voor een duurzaam 2Samen én schone stranden. Na meerdere inspiratiesessies voor medewerkers sloten we het jaar af door samen een duurzame kerstwens te maken. 

Buttons wereld NWkopie.png

Pagina 5 van 6