• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2019 Shape vormgeving ism Kinderopvang 2Samen

SAMEN GROEIEN (ONLINE)

Een online omgeving is ook in de kinderopvang niet meer weg te denken. Zo delen we de belevenissen van kinderen via de 2Samen-app met de ouders, zijn we actief op social media en vinden onze campagnes ook online plaats. Deze film is daar een onderdeel van.

 

 
 

Nieuwe websites

Nieuwe 2Samen website

In 2018 werkten we hard aan een nieuwe website waarmee we nog beter kunnen laten zien hoe wij ons dagelijks inzetten voor het plezier en de ontwikkeling van kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw logo en nieuwe website voor KICKS

Met onze activiteitenafdeling KICKS bieden we al 10 jaar het meest uitgebreide activiteitenaanbod van de regio en we blijven continu vernieuwen. Dat willen we graag laten zien! KICKS kreeg daarom een prachtige eigen website. De site biedt bovendien inspiratie voor ontwikkelingsgerichte activiteiten, op de opvang, op school en voor ouders thuis.

Natuurlijk werd het 10-jarig jubileum gevierd. Wilt u terugkijken op de KICKS-hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar?

Bekijk dan ons jubileummagazine:

1/4
1/7

Social media

 

Ook op social media blijven we groeien en gaan we met onze tijd mee. Zo zijn we sinds vorig jaar ook op Instagram en Pinterest te vinden. Volgt u ons al?

1/6

Privacywet

In 2018 hebben we veel tijd en aandacht besteed aan de implementatie van de nieuwe privacywet. Zo kunnen ouders hun toestemmingen voor online beeldgebruik nu door geven via onze app en worden medewerkers getraind in de omgang met, zowel online als offline, persoonsgegevens.

1/1

Pagina 5 van 6