75 JAAR 2SAMEN

2Samen bestaat 75 jaar. Alle locaties in Den Haag en het Westland vierden in 2019 daarom een groot feest met de kinderen en ouders. Natuurlijk vergaten we ook onze relaties en alle collega’s niet. 

 
75 jaar kinderopvang 2Samen

75 JAAR 2SAMEN

Medewerkers dubbel bedankt!

Dit filmpje maakten we in 2019 om onze collega’s tijdens het jubileumfeest te bedanken. Nu is het dubbel toepasselijk. Alhoewel dit het jaarverslag van vorig jaar betreft, maken we even een kleine sprong naar het heden. 2020, het jaar waarin kinderopvangmedewerkers tot cruciale beroepsgroep zijn bestempeld en een belangrijke bijdrage leveren aan het draaiende houden van de maatschappij.
 

75 JAAR 2SAMEN

Prentenboek voor alle locaties en klanten

Wie jarig is trakteert! Dat deden we met een zelf ontwikkeld prentenboek voor alle groepen, ouders én medewerkers. Speciaal ter ere van het jubileum. Ze zijn ook te koop bij Paagman in Delft en Den Haag.

75 JAAR 2SAMEN

Feest op de locaties

Tijdens de feestweek hingen de kinderen samen slingers op, deden spelletjes, versierden (en aten) allerlei lekkernijen, maakten samen muziek en dansten op een echt discofeest. Het was een geweldige feestweek waarin het jubileum met alle kinderen is gevierd. Ook de zomerfeesten met alle ouders waren extra feestelijk.

1/4

75 JAAR 2SAMEN

Feest medewerkers in Duinrell

Tijdens een groots jubileumfeest in Duinrell vierden we onze 75ste verjaardag met alle collega’s. Zij werden verrast met taart, een optreden van een illusionist, heerlijk diner met foodtrucks en natuurlijk toegang tot het attractiepark.

75 JAAR 2SAMEN

Bijeenkomst relaties in Madurodam met Joris Luyendijk

Relaties, zoals het onderwijs en de gemeente, vergaten we ook niet. Zij waren welkom voor een feestelijke en inspirerende bijeenkomst in Madurodam. Onze directeur Zoë Kwint sprak over het creëren van een omgeving waar iedereen zich thuisvoelt en waar we alle kinderen optimale ontwikkelingskansen bieden. Antropoloog en journalist Joris Luyendijk hield ons een spiegel voor wat betreft diversiteit en gelijkheid.

1/7

75 JAAR 2SAMEN

Jubileumklapper

In 1944 openden we onze eerste locatie. Een kinderdagverblijf heette toen nog bewaarplaats. Kinderopvang was een vorm van liefdadigheid die noodzakelijk was als gevolg van de oorlog. Ook in de jaren na de oorlog was opvang vooral een vorm van armenzorg. In 75 jaar is er veel veranderd. Om dat te laten zien maakten we een jubileumuitgave voor onze klanten en medewerkers.

75 JAAR 2SAMEN

Samen jarig. €12.294,- ingezameld voor het Ronald McDonald Kinderfonds

Tijdens ons feestjaar hebben we €12.294,- ingezameld voor het Ronald McDonald Huis in Den Haag dat vorig jaar zijn 20ste jubileum vierde. Samen jarig dus!

In het Ronald McDonald Huis Den Haag logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis.

75 JAAR 2SAMEN

Kindcentrum Wondersteboven

Ook feestelijk was de bekendmaking van de nieuwe naam van onze locatie 2Ridders en de Den Hertogschool (SCOH). Sinds 2019 zijn we samen 'Kindcentrum Wondersteboven'. Met een nieuwe huisstijl en website heeft het kindcentrum een geheel eigen uitstraling. Na 75 jaar groeien kinderopvang en onderwijs steeds meer naar elkaar toe.

1/2

75 JAAR 2SAMEN

Feestelijke opening 2Kabouters en CBS de Spiegel

Na jaren van nieuwbouw konden de kinderen van 2Kabouters eindelijk weer terecht op hun vertrouwde locatie aan de Van der Spiegelstraat. Het gloednieuwe schoolgebouw werd feestelijk geopend in bijzijn van wethouder Bruines. 

Het nieuwe gebouw is van alle gemakken voorzien en bovendien bijzonder duurzaam. Zo is het bijna helemaal energieneutraal. Een mooie nieuwe start voor school, peuterschool en kinderopvang. 

1/3

Pagina 1 van 6

© 2020 Shape vormgeving ism Kinderopvang 2Samen